AlgemeenVerbondenheid

Een jaar Waai.

By 18 december 2019 oktober 28th, 2020 No Comments

Wisten jullie waar die figuurtjes uit ons logo op gebaseerd zijn? Ze zijn gevormd uit overlappende cirkels. Die cirkels staan voor de verbondenheid van iedereen. Binnen al die cirkels heeft iedereen een eigen plek. Er zijn gelijkgestemden (in kleur en vorm weergegeven) en er zijn andere kleuren en vormen. Samen vormen we gemeenschappen met als basis interesses, levensbeschouwing, werk of vriendschap. 

In januari 2019 startten we Buro Waai en op 1 april konden jullie op onze website lezen wie we zijn en wat we doen. 

Wat hebben we allemaal gedaan dit jaar?

We werkten aan twaalf thema’s voor zin in werk, organisaties en samenleving. We gaven lezingen, workshops, coachten en begeleidden mensen naar zinvol werk. We ontwikkelden programma’s voor zinvol werken en schreven elke week een blog en elke vijf weken een inspiratiemail (je kunt je daarop abonneren via de website). We werden bestormd door mensen die graag eens van gedachten wilden wisselen over het thema werk en zingeving. We merkten hoe het thema zingeving in werk leeft.  

We dachten ook na over hoe we zouden kunnen samenwerken met meer mensen dan alleen onszelf (de starters van Waai) en aan het einde van dit jaar bedachten we: hoe mooi zou het zijn als Buro Waai een platform kan zijn voor zelfstandigen die vanuit hún expertise zingeving een plaats willen geven in de werkwereld én die het leuk vinden om daarin op te trekken met gelijkgestemden. Verbonden door purpose en people (om het eens in goed Nederlands te zeggen 😊). Die gedachte gaan we verder uitwerken en daarover horen jullie begin 2020 meer.

Voor nu wensen we jullie een fijne kersttijd waarin je je verbonden voelt met wie je dierbaar is en voor 2020 wensen we jullie een jaar waar de zin van af spat!

Heidi Jansen

 

We nemen even blogpauze en melden ons half januari weer.