NL Leert Door - Gratis loopbaanadvies met subsidie - VOL... maar!

Het gratis ontwikkeladvies vanuit NL leert door is dan weliswaar op. Maar je bent nog steeds van harte welkom bij Waai! 

We bieden een Alternatief ontwikkeladvies voor NL Leert Doorsoortgelijk programma voor € 950,- (excl. btw) via je werkgever. Lees meer over het Ontwikkeladvies.

 

 

Waai loopbaanadviseur

Is jouw werk onzeker geworden? Wil je weten hoe je in je huidige werk (meer) van betekenis kunt zijn of wil je een gedegen plan voor je toekomst? Dan kan ons ontwikkeladvies je verder helpen.

Mail ons voor advies

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bent van harte welkom bij de gespecialiseerde loopbaanadviseurs van Buro Waai. Ontwikkelen is belangrijk om aangesloten te blijven op je werk en op de arbeidsmarkt. Daarnaast willen steeds meer mensen zinvol werk doen en een betekenisvol gevoel hebben, als ze aan het werk zijn. Dit kan goed samen en op meerdere manieren, wij helpen je daar graag bij.

  • Je laat ons weten dat je interesse hebt en we brengen je in contact met de loopbaanadviseur die het dichtst bij jou in de buurt werkt (Groningen, Zwolle, Breda, Utrecht of Leiden) of met een adviseur die online trajecten aanbiedt.
  • Je start met de Zin Scan, waardoor je direct zicht hebt op  hebt op thema’s waarmee je aan de slag kunt om je werk als (nog) zinvoller te ervaren.
  • Jullie voeren een aantal gesprekken, die voor jou helder maken wat je kunt en wilt.
  • Daarna brengen jullie in kaart hoe je in je huidige werk kunt groeien en bloeien óf kijken jullie welke beroepen met goede baankansen bij je passen.
  • Je maakt met je adviseur een concreet plan om je doel te realiseren.

Ook als je twijfelt over zaken binnen je huidige werk, kan dit advies jou ondersteunen en inzicht geven. Wij helpen je graag om jou meer plezier in je werk te laten ervaren!

Maak gebruik van het advies