NL Leert Door - Gratis loopbaanadvies met subsidie

Per 1 december 2020 kan je opnieuw gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies vanuit NL leert door. Meld je snel aan en reserveer een plek bij een van onze loopbaanadviseurs. Zodra de registratie open gaat kunnen zij jou aanmelden en maak je kans op een gratis ontwikkeladvies (op = op).
Wil je verzekerd zijn van een ontwikkeladvies en het niet laten afhangen van de subsidiemogelijkheid? Je bent ook nu al van harte welkom bij Waai! 

We bieden een Alternatief ontwikkeladvies voor NL Leert Doorsoortgelijk programma voor € 700,- (excl. btw) via je werkgever. Lees meer over het Ontwikkeladvies.

 

 

* PER 1 DECEMBER OPNIEUW BESCHIKBAAR OP = OP *
Iedereen die werkt of werk zoekt, kan gratis ontwikkeladvies aanvragen ter waarde van € 700,-. De overheid wil je in deze tijd namelijk graag stimuleren na te denken over je werk in de toekomst. Het ontwikkeladvies komt mét een concreet plan, dat je samen met een loopbaanadviseur maakt.

NL leert door loopbaanadviseur

Is jouw werk onzeker geworden door de crisis? Wil je weten hoe je in je huidige werk (meer) van betekenis kunt zijn of wil je een gedegen plan voor je toekomst? Dan kan dit ontwikkeladvies je verder helpen.

Mail ons voor gratis advies

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bent van harte welkom bij de gespecialiseerde loopbaanadviseurs van Buro Waai. Steeds meer mensen willen zinvol werk doen en een betekenisvol gevoel hebben, als ze aan het werk zijn. Dit kan op meerdere manieren en wij helpen je daar graag bij.

  • Je laat ons weten dat je interesse hebt en we brengen je in contact met de loopbaanadviseur die het dichtst bij jou in de buurt werkt (Groningen, Zwolle, Breda, Utrecht of Leiden) of met een adviseur die online trajecten aanbiedt.
  • Jullie vullen de gegevens in die nodig zijn voor het gratis advies.
  • Je start met een arbeidsmarktscan, waardoor je direct al zicht hebt op jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Jullie voeren een aantal gesprekken, die voor jou helder maken wat je kunt en wilt.
  • Daarna brengen jullie in kaart hoe je in je huidige werk kunt groeien en bloeien óf kijken jullie welke beroepen met goede baankansen bij je passen.
  • Je maakt met je adviseur een concreet plan om je doel te realiseren.

Ook als je twijfelt over zaken binnen je huidige werk, kan dit advies zinvol zijn. Wij helpen je graag om jou meer plezier in je werk te laten ervaren!

Maak gebruik van het gratis advies