Wie zijn Waai?

Buro Waai is in handen van Alexandra Sfintesco en Mariska Wegink. We werken samen aan onze missie met een warme kring van deskundige en bevlogen adviseurs en trekken met elkaar op in de Academie en in onze dienstverlening voor klanten. En in Netwerk Waai verbinden we onze kennis en ervaring met met nog meer ge(z)interesseerden.

Dit is Buro Waai

Leer ons kennen

Alexandra Sfintesco

Totstandbrenger en allescombineerder. Ze is organisatiepsycholoog en medeoprichter van Buro Waai. Mensen helpen zin in hun werk te hebben en te houden, dat is waar ze het voor doet. Ze helpt organisaties zich te ontwikkelen op een manier die past bij hun doel, bij de tijdgeest en bij de mensen waar het om gaat. Teams laat ze als ‘vanzelf’ beter lopen en als coach maakt ze zich het liefst zo snel mogelijk overbodig. Alexandra heeft plezier als ze veel kan lachen en gaat graag op in wat ze doet. Ze krijgt voldoening als ze het overzicht heeft. Ze wil van betekenis zijn voor haar gezin, lieve vrienden en de regio waarin ze leeft. Ze is van oorsprong Zwitsers-Roemeens en heeft drie dochters: Lora, Lisa en Cleo.

Mariska Wegink

Partner in gesprek en empathisch vernieuwer. Volgens Mariska is het tijd voor anders werken: zinvol werken! Ze is overtuigd van het belang voor individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel. Daarom zet ze zich graag in voor organisaties die met zinvol werken het verschil durven en willen maken. Overal brengt Mariska haar brede kennis, ervaring en visie mee op diverse duurzame inzetbaarheid thema’s.

Mariska geniet van gesprekken met haar kinderen, van uitjes, een fijn boek, nieuwe inzichten, haar hond in het bos en bovenal als ze in verbinding is met anderen. Ze krijgt voldoening als de dingen als vanzelf gaan, als samen wérkt en van de momenten waarop ze in het hier en nu leeft. Ze is graag van betekenis voor haar gezin, familie, vrienden en voor een ieder die zich wil inspannen voor zinvol werken.

Ambassadeurs

Allereerst Heidi Jansen, promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen op Werk en Zingeving. Niet alleen ambassadeur, tevens mede-oprichter en grondlegger van het Waai-gedachtengoed. Werkzaam binnen de Waai Academie.

Onze overige ambassadeurs hebben een speciale rol binnen ons Netwerk Waai en helpen actief om onze missie te bereiken, ieder op eigen wijze:

Samenwerkingspartners

We werken regelmatig nauw samen met een vaste kring van door ons geselecteerde professionals. Zij delen onze missie en visie, hebben onze opleiding gevolgd of starten daar op korte termijn mee en werken vanuit ons gedachtegoed. Op deze manier kunnen we voor meer mensen van betekenis zijn. Elke samenwerking brengt nieuwe inzichten wat een positief effect heeft op de doorontwikkeling van onze dienstverlening.

Netwerk Waai

Netwerk Waai bestaat uit mensen die onze missie en visie delen en een van onze opleidingen hebben gevolgd. Netwerk Waai biedt een plek waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en waar we werken aan professionalisering en intervisie, gebaseerd op onze 12 thema’s.

Sluit je aan bij het Waai Netwerk

Een vaste groep van professionals waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen over verschillende zingevingsthema’s. Leer van elkaar en sluit je aan!

Voordelen van het Waai NetwerkOf stel een vraag

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren