Wie zijn Waai?

Buro Waai bestaat uit Heidi Jansen, Alexandra Sfintesco, Joris Jonker, Mariska Wegink, Elsa Veurink, Vera Bergmeijer, Maaike de Haas en Jan Willem Wennekes. Wij zijn het schouderklopje, het vraagteken en misschien wel het antwoord.

Buro-waai-heidi

Heidi Jansen

Bedenker en schrijver, werkte ruim 25 jaar als loopbaanadviseur vanuit een eigen praktijk en specialiseerde zich de afgelopen jaren in werk en zingeving. Ze schreef daar een boek over en doet nu verdiepend onderzoek. Ze geeft lezingen, publiceert en ontwikkelt programma’s vanuit de motivatie om bij te dragen aan zinvol werken voor iedereen. Ze geniet van lezen, denken en schrijven. Voelt zich voldaan als ze een punt kan zetten en wil van betekenis zijn voor de wereld van werk én voor de dieren in het dierentehuis dat ze samen met haar man runt.

06 22 23 8595‬
heidi@burowaai.nl

Buro-waai-alexandra

Alexandra Sfintesco

Totstandbrenger en allescombineerder. Ze is organisatiepsycholoog en medeoprichter van Buro Waai. Mensen helpen zin in hun werk te hebben en te houden, dat is waar ze het voor doet. Ze helpt organisaties zich te ontwikkelen op een manier die past bij hun doel, bij de tijdgeest en bij de mensen waar het om gaat. Teams laat ze als 'vanzelf' beter lopen en als coach maakt ze zich het liefst zo snel mogelijk overbodig. Alexandra heeft plezier als ze veel kan lachen en gaat graag op in wat ze doet. Ze krijgt voldoening als ze het overzicht heeft. Ze wil van betekenis zijn voor haar gezin, lieve vrienden en de regio waarin ze leeft. Ze is van oorsprong Zwitsers-Roemeens en heeft drie dochters: Lora, Lisa en Cleo.

06 15 11 7223‬
alexandra@burowaai.nl

Buro-waai-joris

Joris Jonker

Adviseur en workshopgever. Joris heeft een achtergrond in Godsdienstwetenschappen en was jarenlang werkzaam bij Jumbo Supermarkten als teammanager. Zonder het te weten was hij al die tijd bezig met waar Buro Waai voor staat. Hij is ook adviseur bij Bries, buro voor maatschappelijke impact. Hij raakte geïnspireerd door de theoretische achtergrond van werk en zingeving omdat dit verwoordt hoe hij al werkte en nog steeds werkt. Hij geniet als hij met mensen in gesprek is en gaat er graag op uit met zijn zoontje Lucas.

06 1884 23 01‬
joris@burowaai.nl

buro-waai-mariska

Mariska Wegink

Partner in gesprek en empathisch vernieuwer. Volgens Mariska is het tijd is voor anders werken: zinvol werken! Ze is overtuigd van het belang voor individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel. Daarom zet ze zich graag in voor organisaties die met zinvol werken het verschil durven en willen maken. Naast Buro Waai is Mariska werkzaam bij Espria, een koepelorganisatie voor diverse aangesloten zorgbedrijven. Overal brengt Mariska haar brede kennis, ervaring en visie mee op diverse duurzame inzetbaarheid thema's.

Mariska geniet van gesprekken met haar kinderen, van uitjes, een fijn boek, nieuwe inzichten, haar hond in het bos en bovenal als ze in verbinding is met anderen. Ze krijgt voldoening als de dingen als vanzelf gaan, als samen wérkt en van de momenten waarop ze in het hier en nu leeft. Ze is graag van betekenis voor haar gezin, familie, vrienden en voor een ieder die zich wil inspannen voor zinvol werken.

06 4232 77 30
mariska@burowaai.nl

Buro-waai-elsa

Elsa Veurink

Reislustig en bakt graag. Ze werkt, naast haar inzet voor Waai, als communicatietrainer en medewerker P&O bij het UMCG. Ze studeerde arbeids-, organisatie-, en personeelspsychologie. Ze heeft plezier als ze in de keuken staat en met vrienden kan eten. Ze voelt zich voldaan als ze heeft gesport of lekker efficiënt heeft gewerkt. Ze wil van betekenis zijn voor haar familie en vrienden, en daarnaast voor mensen die willen gaan voor wat succes voor hen betekent.

06 1716 07 61‬
elsa@burowaai.nl

Buro-waai-vera

Vera Bergmeijer

Aandachtschenker vol ideeën. Vera prikt vrolijk en liefdevol door muren en façades en verwelkomt alles wat écht is zonder oordeel. Zij houdt van humor en heeft een voldaan gevoel als er (een moment van) moeiteloosheid wordt bereikt. Vera is in haar element als ze kan schakelen tussen diepgang, voeten-in-de-klei-spiritualiteit én al die typische, menselijke dingen die we allemaal herkennen maar waar we het eigenlijk nooit over (durven) hebben. Naast Waai werkt ze in haar eigen bedrijf ‘Enjoy Balance Paardentrainingen’, waarin ze paarden en hun eigenaren helpt bij wat zich aandient in het leven van mens en dier.

06 3361 01 05‬
vera@burowaai.nl

Buro-waai-maaike

Maaike de Haas

Allesregelaar en teamondersteuner. Ze werkt al jaren als office manager in de creatieve sector en voelt zich thuis in een rol waar ze collega's daar waar mogelijk kan ondersteunen, zodat zij zich zo optimaal mogelijk op hun vak kunnen richten. Ze geniet van terug zijn in de stad Groningen na acht leuke en hectische jaren in Amsterdam. Ze heeft een voldaan gevoel als een samenwerking soepel en als vanzelf verloopt. Ze wil van betekenis zijn voor vrienden, familie en collega's, vooral op het gebied van gezond en gelukkig leven. Ze hoopt na een opleiding voor natuurvoedingsadviseur en een, nog te starten opleiding voor vegetarisch kok, nog meer van betekenis te kunnen zijn voor nog meer mensen.

06 2939 50 94
maaike@burowaai.nl

Buro-waai-janwillem

Jan Willem Wennekes

Vragensteller en overziener. Als je met Jan Willem in gesprek gaat, zie je de wereld daarna een beetje anders. Hij is altijd bezig met hoe mensen en organisaties van betekenis kunnen zijn. In Buro Waai is hij één van de partners. Een ondernemer die scherp denkt en van vele markten thuis is. Jan Willem geeft lezingen, adviseert en ontwikkelt. Hij houdt van lezen, denken en praten. Voelt zich voldaan als er weer een stap is gezet. Hij wil van betekenis zijn voor zijn gezin, de mensen met wie hij werkt en voor de samenleving waarin hij leeft. Samen met Inge heeft hij drie kinderen: Mees (†), Ella en Vere.

06 4483 6363
janwillem@burowaai.nl

Neem gerust contact met ons op
Buro Waai is een zusterbedrijf van Buro Bries.

Waai samen

Je bent van harte welkom bij de Waai-beweging. Deel je verhalen, volg ons en schrijf je in voor een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. We houden zelf ook niet van spam, deze verschijnt 10x per jaar.

Nu abonneren