Wie zijn Waai?

Buro Waai bestaat uit Heidi Jansen, Alexandra Sfintesco, Joris Jonker, Mariska Wegink, Elsa Veurink, Maaike de Haas, Sascha Fokker, Marjolein van Dijk, Kirsten van Ophem, Mireille Peltzer en Eva Ouwerkerk. Wij zijn het schouderklopje, het vraagteken en misschien wel het antwoord.

Heidi Jansen

Bedenker en schrijver, werkte ruim 25 jaar als loopbaanadviseur vanuit een eigen praktijk en specialiseerde zich de afgelopen jaren in werk en zingeving. Ze schreef daar een boek over.

Alexandra Sfintesco

Totstandbrenger en allescombineerder. Ze is organisatiepsycholoog en medeoprichter van Buro Waai. Mensen helpen zin in hun werk te hebben en te houden, dat is waar ze het voor doet.

Joris Jonker

Adviseur en workshopgever. Joris heeft een achtergrond in Godsdienstwetenschappen en was jarenlang werkzaam bij Jumbo Supermarkten als teammanager. Zonder het te weten was hij al die tijd bezig met waar Buro Waai voor staat.

Mariska Wegink

Partner in gesprek en empathisch vernieuwer. Volgens Mariska is het tijd is voor anders werken: zinvol werken! Ze is overtuigd van het belang voor individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel.

Elsa Veurink

Reislustig en bakt graag. Ze werkt, naast haar inzet voor Waai, als communicatietrainer en medewerker P&O bij het UMCG. Ze studeerde arbeids-, organisatie-, en personeelspsychologie.

Maaike de Haas

Allesregelaar en teamondersteuner. Ze werkt al jaren als office manager in de creatieve sector en voelt zich thuis in een rol waar ze collega’s daar waar mogelijk kan ondersteunen, zodat zij zich zo optimaal mogelijk op hun vak kunnen richten.

Sascha Fokker

Werkmaatje en LinkedIn-goeroe. Ze is Loopbaanadviseur en studeert voor Stress en Burn-outcoach. Mensen begeleiden in hun loopbaan en leven, dat is wat haar drijft. Ze helpt mensen om weer ontspannen, met zin en vertrouwen van betekenis te kunnen zijn op de arbeidsmarkt.

Marjolein van Dijk

Ingenieur en wereldverbeteraar. Haar ervaring ligt onder meer in de wereld van groen en blauw (natuur en water). Ze is geboeid door gedrag van mensen in organisaties en weet intussen hoe het werkt om veranderprocessen te laten slagen.

Kirsten van Ophem

Loopbaanadviseur en coach. Heeft ruim tien jaar gewerkt als studieadviseur in het hoger onderwijs en daar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van studenten met loopbaanvragen en/of burnout-en stressklachten.

Mireille Peltzer

Loopbaanadviseur, coach en trainer. Ruim vijftien jaar in het vak. Blij als ze mensen mag bijstaan in vragen rondom werk en loopbaan; een professioneel partnerschap in de zoektocht naar nieuwe energie en zin, nieuwe perspectieven of nieuw werk.

Eva Ouwerkerk

Talentherkenner en leergek. Eva ondersteunt organisaties en werkers bij het maken van leerconcepten zodat de professionalisering op orde blijft. Ze is aanjager leren & ontwikkelen, loopbaanadviseur en coach.

Neem gerust contact met ons op
Buro Waai is een zusterbedrijf van Buro Bries.

Waai samen

Je bent van harte welkom bij de Waai-beweging. Deel je verhalen, volg ons en schrijf je in voor een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. We houden zelf ook niet van spam, deze verschijnt 10x per jaar.

Nu abonneren