Wie zijn Waai?

Buro Waai is in handen van Alexandra Sfintesco en Mariska Wegink. We werken samen aan onze missie met een warme kring van deskundige en bevlogen adviseurs. We verbinden we onze kennis en ervaring met met nog meer gelijkgezinden.

Dit is Buro Waai

Leer ons kennen

Alexandra Sfintesco

Ze is organisatiepsycholoog en partner van Buro Waai. Ze helpt mensen en organisaties zich te ontwikkelen op een manier die past bij hun doel, bij de tijdgeest en bij waar het om gaat. Teams laat ze als ‘vanzelf’ beter lopen. Als coach en adviseur weet ze op een verrassende, scherpe en bemoedigende wijze mensen en organisaties te begeleiden bij stappen in hun ontwikkeling.

Alexandra vindt flauwe kantoorhumor heerlijk en gaat graag op in wat ze doet. Ze wil van betekenis zijn voor haar gezin, vrienden en de regio waarin ze leeft. Ze is van oorsprong Zwitsers-Roemeens, komt uit een nest van creatieven en ondernemers en spreekt letterlijk en figuurlijk veel talen.

Mariska Wegink

Mariska is partner bij Buro Waai en voelt zich thuis in het brede spectrum van mens en organisatie. Volgens Mariska vraagt dit tijdperk om anders werken: zinvol werken! Ze ziet en ervaart wat zinvol werken individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel brengt. Om de olievlek van zinvol werken te verspreiden zet ze zich ook graag in voor mensen die met zinvol werken en leiderschap het verschil durven en willen maken. Overal brengt Mariska haar brede ervaring als coach, trainer en adviseur én haar kennis en visie op diverse duurzame inzetbaarheid thema’s mee.

Mariska geniet van gesprekken met haar kinderen, van uitjes, een fijn boek, nieuwe inzichten, haar honden in het bos en bovenal als ze in verbinding is met anderen. Ze krijgt voldoening als de dingen als vanzelf gaan, als samen wérkt en van de momenten waarop ze in het hier en nu leeft. Ze is graag van betekenis voor haar gezin, familie, vrienden en hoopt met haar werk bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin er zorg en aandacht is voor elkaar.

Ambassadeurs

Allereerst Heidi Jansen, promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen op Werk en Zingeving. Niet alleen ambassadeur, tevens mede-oprichter en grondlegger van het Waai-gedachtengoed. Werkzaam binnen de Waai Academie. Je ontmoet haar tijdens de training Zinvol Werken.

Onze overige ambassadeurs helpen actief om onze missie te bereiken, ieder op eigen wijze:

Onze adviseurs en samenwerkingspartners

In onze individuele dienstverlening werken we nauw samen met een vaste kring van adviseurs; Agnes, Kirsten, Romke en Miranda.. Zij delen onze missie en visie, hebben onze opleiding gevolgd en werken vanuit ons gedachtegoed. Een aantal van hen is gespecialiseerd in stress- en burn-out coaching.

Tijdens de leergang ontmoet je Erik en Henk, onze gidsen tijdens de reis die we samen met onze deelnemers afleggen. Daarnaast werken we bij diverse opdrachten samen met verschillende professionals, elk met een eigen expertise. Op deze manier kunnen we voor meer mensen van betekenis zijn. Elke samenwerking brengt nieuwe inzichten wat een positief effect heeft op de doorontwikkeling van onze dienstverlening.

Sluit je aan bij Buro Waai

Steeds meer klanten vinden de weg naar Buro Waai. Daarom verwelkomen wij graag nieuwe mensgerichte adviseurs. Jij werkt jij als zelfstandig loopbaan- en tweede spoor adviseur en vindt het leuk om naast je eigen werkzaamheden je langdurig aan ons te verbinden. Je kunt je vinden in ons gedachtengoed en wilt je verdiepen in zinvol werken. Om onze kwaliteit en ons gedachtegoed te borgen volg je (op termijn) de training Zinvol Werken voor professionals. Het aantal mensen dat je begeleidt, wisselt met de vraag die er ligt. Kan jij een aantal mensen tegelijk begeleiden als het zo uitkomt? Heel fijn! Je vindt bij ons veel ruimte en vrijheid om je werk zelf in te delen, je maakt kosteloos gebruik van onze materialen en na de training kan je ook gebruik maken van de Zin Scan. Al het geleerde tijdens de training kan je toepassen in je eigen praktijk, daarom splitsen we de kosten ervan. Ben jij werkzaam in Noord Nederland en heb je een eigen ruimte tot je beschikking, vind je het leuk om onderdeel uit te maken van een warme kring van adviseurs? Stuur ons dan een bericht, we maken graag kennis met je.

Over WaaiKennismaken

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren