Zin Scan: de eerste stap naar zinvol werken!

Zinvol werken, wil jij dat ook? Mis je iets in je werk en kan je er de vinger niet op leggen? Vul de Zin Scan in, voor jezelf of met meer mensen in je organisatie. Zo ontdek je wat goed gaat maar ook wat beter kan. Je kan daarna concreet aan de slag!

  • Je krijgt meteen inzicht in relevante thema’s van je werk
  • Je ontvangt handvatten om meer werkplezier te ontwikkelen
  • Je krijgt een andere blik op werk
  • Optioneel: training of coaching op basis van de uitslag
Start de gratis Zin Scan

Een greep uit de
Zin Scan thema’s

Werk is belangrijk voor ons. Het geeft ons een inkomen maar ook waardering en plezier. We kunnen zelfs zingeving in het werk ervaren. Dat voelt niet altijd zo. Waar gaat het écht om? Kom er achter en vul de Zin Scan in.

Start de Scan

Plezier

Betekenis

Autonomie

Verbondenheid

Waarden

Voldoening

Wat een bijzondere scan. Hij gaat nét iets dieper dan vragenlijsten over werkplezier.

Joris

Ik was verrast over de uitkomst. Toen ik zag wat ik écht mis, kon ik het niet meer anders zien.

Aron

We hebben met ons team de Zin Scan ingevuld. Door met elkaar in gesprek te gaan over de uitkomsten ontstonden gelijk andere gesprekken.

Juliette

Wat levert mij de Zin Scan op?

De Zin Scan geeft jou inzichten in en een andere kijk op jouw werk. Je ontvangt handvatten om hierover in gesprek te gaan met je collega’s, leidinggevende, etc.

Moet ik betalen voor deze scan?

Deze verkorte scan is kosteloos. Onze uitgebreide scan bieden we aan bij onze loopbaan- of coachingtrajecten voor €29,95. Ook zonder traject kun je als individu de uitgebreide scan bestellen. Daarnaast bieden wij de scan aan voor je team of organisatie. Neem contact op met Alexandra voor de mogelijkheden.

Hoe lang duurt de scan ongeveer?

Het invullen van de scan kost ongeveer 5 minuten

Wanneer ontvang ik de uitslag van de scan?

Meteen na het invullen zie je de uitslag op je beeldscherm. Je kunt deze uitprinten voor jezelf om te bewaren of om mee te nemen, bijvoorbeeld naar je werk.

Hoe kan ik met mijn team of organisatie de scan samen invullen?

Je kunt met je team of organisatie de Zin Scan invullen en de verschillende uitslagen in één overzicht ontvangen. Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Je kunt zelf kiezen bij het invullen van je gegevens of je onze nieuwsbrief wenst te ontvangen (we versturen hem vier keer per jaar). Uiteraard kun je je op elk moment afmelden als je deze niet meer wenst te ontvangen. De uitslag van je gegevens slaan we een jaar lang op. Daarna anonimiseren we deze en gebruiken we alleen jouw antwoorden voor onderzoeksdoeleinden.