Waarom Buro Waai?

Onder het motto ‘Zinvol duurt het langst’ werken we aan een wereld waarin mensen van betekenis zijn en dat ook ervaren in hun werk. We doen dit deskundig, op eigen wijze en met een mensgerichte aanpak, zodat mensen minder druk en meer plezier, voldoening en betekenis ervaren in hun werk. Zinvol werken noemen we dat.

Voor wie?

In de praktijk betekent dit dat we organisaties, teams en individuen adviseren, coachen en opleiden in zinvol werken. We dragen daarmee bij aan het werkgeluk van mensen en zorgen met onze kennis en ervaring voor organisatieculturen waarin individuen en teams duurzaam en bevlogen werken.

Hoe?

Twaalf thema’s die naar voren kwamen uit het wetenschappelijk onderzoek van onze ambassadeur Heidi vormen onze basis. We staan zelf met de voeten in de klei, maar leiden ook professionals op in onze Academie, om de beweging naar duurzaam en bevlogen werken te versnellen. Via trajecten, lezingen, workshops, trainingen en maatwerk helpen we iedereen die dat nodig heeft, de uitdagingen die werk met zich meebrengt voor eens en altijd de baas te zijn.

Wie zijn Waai?

Buro Waai is in handen van Alexandra Sfintesco en Mariska Wegink. We werken samen aan onze missie met een warme kring van deskundige en bevlogen adviseurs en trekken met elkaar op in de Academie en in onze dienstverlening voor klanten. En in Netwerk Waai verbinden we onze kennis en ervaring met met nog meer ge(z)interesseerden.

Alexandra

Mariska

Netwerk Waai

Ambassadeurs

Allereerst Heidi Jansen, promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen op Werk en Zingeving. Niet alleen ambassadeur, tevens mede-oprichter en grondlegger van het Waai-gedachtengoed. Werkzaam binnen de Waai Academie.

Onze overige ambassadeurs hebben een speciale rol binnen ons Netwerk Waai en helpen actief om onze missie te bereiken, ieder op eigen wijze:

Netwerk Waai

Netwerk Waai bestaat uit mensen die onze missie en visie delen en een van onze opleidingen hebben gevolgd. Netwerk Waai biedt een plek waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en waar we werken aan professionalisering en intervisie, gebaseerd op onze 12 thema’s. Onze leden:

Samenwerkingspartners

We werken regelmatig samen met zelfstandige adviseurs die onze missie en visie onderschrijven en ons helpen deze te realiseren. Dit kunnen ook mensen uit ons Netwerk Waai zijn.

O.a. Thomas de Boer, Henk Jansen, Nicole Steinbuch

Kennis & Inspiratie

Onze ambassadeur Heidi Jansen doet onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen naar Werk en Zingeving. Ze schrijft regelmatig blogs voor Waai, deelt de kennis uit haar onderzoek in onze opleidingen en publiceert artikelen over haar visie en kennis. Ook verschijnen we af en toe in de media.

En jij?

Word ambassadeur, samenwerkingspartner of lid van Netwerk Waai!

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren