Over Waai

‘Zinvol duurt het langst’
Onder dat motto werken we aan een wereld waarin mensen van betekenis zijn en dat ook ervaren in hun werk. We doen dit deskundig, op eigen wijze en met een mensgerichte aanpak, zodat mensen minder druk en meer plezier, voldoening en betekenis ervaren in hun werk. Méér dan werkgeluk; zinvol werken noemen we dat.

Voor wie?

In de praktijk betekent dit dat we organisaties, teams en individuen adviseren, coachen en vanuit onze Academie professionals opleiden in zinvol werken. We dragen daarmee bij aan het werkgeluk van mensen en zorgen met onze kennis en ervaring voor organisatieculturen waarin individuen en teams bevlogen én duurzaam werken.

Ons gedachtegoed

Twaalf thema’s die naar voren kwamen uit het wetenschappelijk onderzoek van onze ambassadeur Heidi Jansen vormen onze basis. We staan zelf met de voeten in de klei, en leiden ook professionals op in onze Academie, om de beweging naar duurzaam en bevlogen werken te versnellen. Via onze diensten, lezingen, workshops, trainingen en maatwerk helpen we iedereen die dat nodig heeft, de uitdagingen die werk met zich meebrengt voor eens en altijd de baas te zijn.

We werken graag samen

In ons netwerk bevinden zich veel specialisten. We werken regelmatig samen met zelfstandige adviseurs, die onze missie onderschrijven en deze mede realiseren. Ook hebben we vaste samenwerkingspartners en kunnen we putten uit onze rijke netwerk. Voor onze individuele dienstverlening werken we met een vaste kring van adviseurs, allen opgeleid in ons gedachtegoed en in onze werkwijze. Ontmoet afhankelijk van jouw persoon en vraagstuk Agnes, Kirsten, Romke of Miranda.

Waar het begon

Heidi Jansen, promovenda op het gebied van Werk en Zingeving, is grondlegster van het gedachtegoed van waaruit we werken en daarmee de eerste ambassadrice van Buro Waai. Je kan haar tegenkomen op een van de opleidingen aan de Waai Academie. Ook schrijft ze regelmatig blogs, deelt ze haar kennis rondom haar onderzoek en publiceert ze artikelen omtrent haar visie.

Waai nog beter leren kennen?

Als je meer wil weten over hoe we werken, hoe je samenwerkingspartner kunt worden of als adviseur wilt aansluiten, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren