Waarom Buro Waai?

Waar wil je dat jouw succes toe leidt? Met succesvol zijn is niets mis. Dat ten eerste. Ook zijn we niet vies van hard werken. Maar een plek in de samenleving waar je van betekenis bent, levert je, naast jouw persoonlijke geluk, nog veel meer op. We gunnen heel werkend Nederland dit gevoel.

We kunnen er een boek over schrijven.
Dat heeft Heidi dan ook gedaan: Werk en Zingeving

Voor wie

Waai is er voor organisaties en teams, die hun doel (weer) voor ogen willen krijgen, hun waarden op elkaar af willen stemmen en de menselijke maat terug willen vinden.

Waai is er ook voor individuen, die weer zin in hun werk willen hebben, die hun leven een draai willen geven, omdat ze (hun punt van) genoeg hebben bereikt, na een ingrijpende gebeurtenis weer zin in werk zoeken, die met pensioen gaan en van betekenis willen blijven, mensen die hun waarden richtinggevend willen laten zijn.

Hoe

Dat hangt van je vraag af. Als die vastgesteld is, werken we aan de hand van vragen en opdrachten naar jouw doel toe. We werken vanuit twaalf thema’s die belangrijk zijn voor zinvol werken. Deze thema’s ontlenen wij aan ons lopende (wetenschappelijke) onderzoek naar werk en zingeving.

Neem contact op

Onderzoek en publicaties

We doen onderzoek naar werk en zingeving. We zijn geïnteresseerd in mensen en organisaties die zich op iets anders richten dan succes en (persoonlijke) winst. We schrijven hier columns, blogs en artikelen over.

Meer over zingeving

Wie zijn Waai?

Wij zijn het schouderklopje, het vraagteken en misschien wel het antwoord.

Buro-waai-heidi

Heidi Jansen

Bedenker en schrijver, werkte ruim 25 jaar als loopbaanadviseur vanuit een eigen praktijk en specialiseerde zich de afgelopen jaren in werk en zingeving. Ze schreef daar een boek over en doet nu verdiepend onderzoek. Ze geeft lezingen, publiceert en ontwikkelt programma’s vanuit de motivatie om bij te dragen aan zinvol werken voor iedereen. Ze geniet van lezen, denken en schrijven. Voelt zich voldaan als ze een punt kan zetten en wil van betekenis zijn voor de wereld van werk én voor de dieren in het dierentehuis dat ze samen met haar man runt.

06 2223 85 95‬
heidi@burowaai.nl

Buro-waai-alexandra

Alexandra Sfintesco

Totstandbrenger en allescombineerder. Ze is organisatiepsycholoog en medeoprichter van Buro Waai. Mensen helpen zin in hun werk te hebben en te houden, dat is waar ze het voor doet. Ze helpt organisaties zich te ontwikkelen op een manier die past bij hun doel, bij de tijdgeest en bij de mensen waar het om gaat. Teams laat ze als 'vanzelf' beter lopen en als coach maakt ze zich het liefst zo snel mogelijk overbodig. Alexandra heeft plezier als ze veel kan lachen en gaat graag op in wat ze doet. Ze krijgt voldoening als ze het overzicht heeft. Ze wil van betekenis zijn voor haar gezin, lieve vrienden en de regio waarin ze leeft. Ze is van oorsprong Zwitsers-Roemeens en heeft drie dochters: Lora, Lisa en Cleo.

06 1511 72 23‬
alexandra@burowaai.nl

Buro-waai-joris

Joris Jonker

Adviseur en workshopgever. Joris heeft een achtergrond in Godsdienstwetenschappen en was jarenlang werkzaam bij Jumbo Supermarkten als teammanager. Zonder het te weten was hij al die tijd bezig met waar Buro Waai voor staat. Hij is ook adviseur bij Bries, buro voor maatschappelijke impact. Hij raakte geïnspireerd door de theoretische achtergrond van werk en zingeving omdat dit verwoordt hoe hij al werkte en nog steeds werkt. Hij geniet als hij met mensen in gesprek is en gaat er graag op uit met zijn zoontje Lucas.

06 1884 23 01‬
joris@burowaai.nl

Inspiratiemail

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren