Mariska Wegink

Mariska werkt als coach, trainer en adviseur en is partner bij Buro Waai. Ze is opgeleid in commerciële economie en verbindt dit aan haar werkpraktijk in mens en organisaties. Betrokkenheid, rechtvaardigheid en integriteit zijn waarden die richting geven aan haar werk en leven. Met haar oprechte interesse en rake vragen gaat ze in gesprekken snel de diepte in; er ontstaat ruimte voor bezinning en beweging. Leiderschap, waarden en betekenis zijn vaak terugkerende thema’s bij de mensen en teams die ze begeleidt. Ze (her)kent het balanceren tussen ‘het systeem’, de bedoeling en persoonlijke roeping. Aan haar brede repertoire heeft ze (organisatie)opstellingen toegevoegd om vastzittende patronen inzichtelijk te maken en te doorbreken.

Mariska geniet van de volwassen gesprekken met haar kinderen, van uitjes, een fijn boek, nieuwe inzichten, haar honden in het bos en bovenal als ze in echte verbinding is met anderen. Ze krijgt voldoening als de dingen als vanzelf gaan, als samen wérkt en van de momenten waarop ze in het hier en nu leeft. Ze is graag van betekenis voor haar gezin, familie, vrienden en hoopt met haar werk bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin er zorg en aandacht is voor elkaar.

Terug naar beide Waai'ers

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren