Mariska Wegink

Mariska is partner bij Buro Waai en voelt zich thuis in het brede spectrum van mens en organisatie. Volgens Mariska vraagt dit tijdperk om anders werken: zinvol werken! Ze ziet en ervaart wat zinvol werken individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel brengt. Daarom zet ze zich graag in voor mensen die met zinvol werken het verschil durven en willen maken. Overal brengt Mariska haar brede ervaring als coach, trainer en adviseur én haar kennis en visie op diverse duurzame inzetbaarheid thema’s mee.

Mariska geniet van gesprekken met haar kinderen, van uitjes, een fijn boek, nieuwe inzichten, haar honden in het bos en bovenal als ze in verbinding is met anderen. Ze krijgt voldoening als de dingen als vanzelf gaan, als samen wérkt en van de momenten waarop ze in het hier en nu leeft. Ze is graag van betekenis voor haar gezin, familie, vrienden en voor een ieder die zich wil inspannen voor zinvol werken.

Terug naar beide Waai'ers

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren