Mariska Wegink

Partner in gesprek en empathisch vernieuwer. Volgens Mariska is het tijd is voor anders werken: zinvol werken! Ze is overtuigd van het belang voor individuen, organisaties én de maatschappij in het geheel. Daarom zet ze zich graag in voor organisaties die met zinvol werken het verschil durven en willen maken. Naast Buro Waai is Mariska werkzaam bij Espria, een koepelorganisatie voor diverse aangesloten zorgbedrijven. Overal brengt Mariska haar brede kennis, ervaring en visie mee op diverse duurzame inzetbaarheid thema’s.

Mariska geniet van gesprekken met haar kinderen, van uitjes, een fijn boek, nieuwe inzichten, haar hond in het bos en bovenal als ze in verbinding is met anderen. Ze krijgt voldoening als de dingen als vanzelf gaan, als samen wérkt en van de momenten waarop ze in het hier en nu leeft. Ze is graag van betekenis voor haar gezin, familie, vrienden en voor een ieder die zich wil inspannen voor zinvol werken.

Terug naar alle waai'ers

Waai samen

Je bent van harte welkom bij de Waai-beweging. Deel je verhalen, volg ons en schrijf je in voor een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. We houden zelf ook niet van spam, deze verschijnt 10x per jaar.

Nu abonneren