Loopbaanadvies

Je loopbaan duurt een leven lang. Soms moet of wil je op zoek naar een andere baan, wil je je ontwikkelen omdat jij en je huidige werk uit elkaar zijn gegroeid of komt je pensioen in zicht. Als je er zelf niet uitkomt je volgende stap te bepalen, is het fijn dit samen met een deskundige loopbaanadviseur te doen. Je gaat op zoek naar wie je bent, wat je kan, wat jouw waarden zijn binnen een werkcultuur, wat je wilt en vooral hoe je van betekenis wilt zijn.

Neem contact op

Wat gaan we doen?

We ontdekken samen de rode draad in je werk tot nu toe, je komt tot  passende functies of werkomgevingen en je brengt je zoekprofiel in kaart. Wij ondersteunen je hierin en samen stellen we een concreet plan op waarmee je je nieuwe baan gaat vinden. Onze 12 thema’s zijn verweven in het traject, hierdoor weet je goed welke werkomgeving bij jou past.

Aan de slag!

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking. Daarna maken we een offerte. Na goedkeuring van je werkgever gaan we met elkaar aan de slag, op locatie waar mogelijk, online kan ook.

Investering

Het individuele traject kost €1.750,- (exclusief btw), of iets meer, afhankelijk van je individuele behoeften.

Loopbaanadvies nodig?

“Neem contact op met Mariska, dan bespreken we de mogelijkheden!”

MariskaBuro Waai
Neem contact op

Ervaringen met Loopbaanadvies

Ik wil Buro Waai en Mariska ontzettend bedanken voor het vertrouwen, de persoonlijke begeleiding en voor het delen van kennis uit eigen ervaringen met mij. Ik kan niet in woorden uitleggen wat dit voor mij betekent. Door het werken aan mijzelf en door mijzelf te leren kennen op werkgebied heb ik meer zelfvertrouwen ontwikkeld en weet ik dat ik een prachtige toekomst tegemoet ga. Door de begeleiding van Buro Waai en de persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, ben ik meer dan gemotiveerd en zeker om dit aan te pakken. Dank je wel Buro Waai, dank je wel Mariska en bedankt Noorderpoort, mijn werkgever, voor deze kans. Ik kan iedereen Buro Waai aanraden als je vastloopt in je loopbaan.

Faduwa TulpWerknemer bij Noorderpoort

Met veel plezier heb ik loopbaancoaching gevolgd bij Buro Waai. De inhoud van het traject was helder vormgegeven met leuke praktische opdrachten waar ik meteen mee aan de slag kon. Tijdens de gesprekken met Mariska vielen mij haar professionaliteit, en enorme inlevingsvermogen op. Door haar begeleiding heb ik helder gekregen wat voor baan bij mij past, en welke praktische stappen ik moet zetten om daar te komen. Dankjewel Mariska!

ElsaKwaliteitsadviseur bij een zorgbedrijf

Ik heb het loopbaantraject met de persoonlijke begeleiding van Agnes als zeer prettig en zinvol ervaren. Tijdens het loopbaantraject leerde ik de kernwaarden en karaktereigenschappen die ik eerder zo goed van mezelf dacht te kennen, maar die ik ook weggestopt had of uit het oog was verloren, herontdekken. Ik zie de waarde hiervan en dat ik er mag zijn. Een waardevoller inzicht kan ik niet krijgen.

HarmaGZ- psycholoog

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren