Loopbaanadvies

Je loopbaan duurt een leven lang. Soms moet of wil je op zoek naar een andere baan, wil je je ontwikkelen omdat jij en je huidige werk uit elkaar zijn gegroeid of komt je pensioen in zicht. Als je er zelf niet uitkomt je volgende stap te bepalen, is het fijn dit samen met een deskundige loopbaanadviseur te doen. Je gaat op zoek naar wie je bent, wat je kan, wat jouw waarden zijn binnen een werkcultuur, wat je wilt en vooral hoe je van betekenis wilt zijn.

Neem contact op

Wat gaan we doen?

We ontdekken samen de rode draad in je werk tot nu toe, je bedenkt passende functies en je brengt je zoekprofiel in kaart. Je loopbaanadviseur ondersteunt je hierin en jullie stellen een concreet plan op waarmee je je nieuwe baan of werkzaamheden gaat vinden. Onze 12 thema’s zijn verweven in het traject, hierdoor weet je welke werkomgeving bij jou past.

Aan de slag!

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking. We koppelen je dan aan een van onze loopbaanadviseurs en maken een offerte. Na goedkeuring van je werkgever gaan we met elkaar aan de slag, online of op locatie van de loopbaanadviseur.

Investering

Het individuele traject kost €1.750,- (exclusief btw), of iets meer, afhankelijk van je individuele behoeften.

Loopbaanadvies nodig?

“Neem contact op met Mariska, dan bespreken we de mogelijkheden!”

MariskaBuro Waai
Bel 06 42 32 7730mariska@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren