Individuele coaching

Ervaar je minder werkplezier of te veel werkstress? Heb je het gevoel dat je iets mist in je werk, maar weet je niet goed wat? Zoek je als leidinggevende een sparringpartner? Bij ons kan je terecht met al je vragen. We coachen je, zodat je weer plezier, voldoening en betekenis in je werk, de relatie met je collega’s, medewerkers en leidinggevende kan ervaren.

Een aantal van onze adviseurs zijn specifiek geschoold in stress- en burn-out vraagstukken. Zij helpen je in drie fases; fysiek te herstellen, te ontdekken welke patronen ertoe geleid hebben dat je overspannen of burn-out bent geraakt en hoe dit te voorkomen in de toekomst en te re-integreren als je bent uitgevallen.

  • Ontdek veranderingen die je direct kunt inzetten en ervaar het verschil
  • Voel minder druk en meer plezier, voldoening en betekenis
  • Bij stress- en burn-out coaching: herstel, bouw je energie weer op en ontdek hoe je weer kunt meedoen zonder dat dit ten koste gaat van je gezondheid
Maak een vrijblijvende afspraak

Wat gaan we doen?

Vaak beginnen we met het afnemen van de individuele Zin Scan, die je helpt erachter te komen waar de schoen wringt en hoe je een ontwikkeling op gang kunt brengen. Bij stress- en burn-out coaching maken we vaak gebruik van een digitale vragenlijst die inzicht geeft in de vertreksituatie. Met ruimte voor oprechte gesprekken, verdiepende kennis en oefenen in je dagelijkse praktijk, zet je concrete stappen. Je ontdekt waar je invloed op hebt en wanneer je anderen nodig hebt. Zo kun je een positieve beweging op gang brengen, die ook effect heeft op de werkcultuur en op het plezier in de samenwerking met anderen.

Aan de slag!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking of als werkgever voor meer informatie. We maken een voorstel en als je werkgever akkoord is, starten we. We zien en spreken elkaar, online of op locatie van jouw coach, ongeveer 6 keer in een half jaar. Voor stress-en burn-outcoaching zien we elkaar vaker, meestal verspreid over een jaar.

Investering

Het individuele traject kost €1.750,- (exclusief btw), of meer, afhankelijk van specifieke behoeften zoals de inzet van persoonlijkheidstesten of een trainingsacteur. Informeer voor stress-en burn-out coaching naar onze tarieven.

Individuele coaching nodig?

“Neem contact op met Alexandra, dan kijken we hoe we jou verder kunnen helpen!”

AlexandraBuro Waai
Neem contact op

"

In mijn coachingstraject ben ik begeleid door adviseur Miranda. Vanaf de eerste kennismaking heb ik een fijne, warme en betrokken indruk gekregen van Miranda. Er was geen oordeel; mijn antwoorden waren niet goed en fout. Wel waren er kritische, open vragen. Deze vragen hebben mij ieder gesprek weer opnieuw aan het denken gezet. Ik vind het heel erg fijn dat door de open houding van Miranda er de ruimte was om het traject ieder gesprek in te richten op een manier die paste bij waar ik op dat moment stond. Dit heeft voor mij gemaakt dat ik dit traject als heel waardevol heb ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan waar ik gelijk profijt van heb, maar waarvan ik ook overtuigd ben de komende jaren veel aan te hebben. Bedankt! 

Ellen, leidinggevende in de kinderopvang

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren