Individuele coaching

Ervaar je minder werkplezier of te veel werkstress? Heb je het gevoel dat je iets mist in je werk, maar weet je niet goed wat? Zoek je als leidinggevende een sparringpartner? Bij ons kan je terecht met al je vragen. We coachen je, zodat je weer plezier, voldoening en betekenis in je werk, de relatie met je collega’s, medewerkers en leidinggevende kan ervaren.

  • Ontdek veranderingen die je direct kunt inzetten en ervaar het verschil
  • Voel minder druk en meer plezier, voldoening en betekenis
Maak een vrijblijvende afspraak

Wat gaan we doen?

Vaak beginnen we met het afnemen van de individuele Zin Scan, die je helpt erachter te komen waar de schoen wringt en hoe je de situatie de baas kan worden. Met ruimte voor oprechte gesprekken, verdiepende kennis en oefenen in je dagelijkse praktijk, zet je concrete stappen. Je ontdekt waar je invloed op hebt en wanneer je anderen nodig hebt. Zo kun je een positieve beweging op gang brengen, die ook effect heeft op de werkcultuur en op het plezier in de samenwerking met anderen.

Aan de slag!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking of als werkgever voor meer informatie. We maken een voorstel en als je werkgever akkoord is, starten we. We zien en spreken elkaar, online of op locatie van jouw coach, 6 keer in een half jaar. De periode is in overleg.

Investering

Het individuele traject kost €1.750,- (exclusief btw), of meer, afhankelijk van specifieke behoeften zoals de inzet van persoonlijkheidstesten of een trainingsacteur.

Individuele coaching nodig?

“Neem contact op met Alexandra, dan kijken we hoe we jou verder kunnen helpen!”

AlexandraBuro Waai
Bel 06 15 11 7223‬alexandra@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren