Diensten

Niemand is of werkt hetzelfde. Als deze verschillen te groot worden, kan het leiden tot stress, verzuim, verminderde productiviteit, verloop en andere uitdagingen. Je wilt als individu, team of organisatie hiermee aan de slag, maar: waar begin je?

Wij helpen jou, je team of organisatie het werkgeluk waar je naar streeft te bereiken. Met onze zorgvuldig samengestelde trajecten zorgen we dat alle medewerkers op korte én lange termijn met zin en een gevoel van betekenis aan het werk gaan. Deskundig, betrokken en altijd met een saus maatwerk erbovenop.

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden voor teams en organisaties.

Organisatieadvies

Is er verandering gewenst of groeit je onderneming en wil je daarbij vakkundig worden ondersteund? Wij helpen je en stellen de mensen, de kernwaarden en de missie daarbij centraal.

Meer lezen

Teamontwikkeling

Mist je team een gevoel van verbondenheid of hebben veel mensen last van werkstress? Wij helpen je team weer met zin te werken!

Meer lezen

Teamworkshop Zin Scan

In deze Teamworkshop helpen we teamleden naar meer werkplezier en een gevoel van betekenis voor collega’s, de organisatie en de omgeving.

Meer lezen

Ontwikkeladvies

De arbeidsmarkt verandert snel, banen verdwijnen en nieuwe banen ontstaan. Hoe blijf je relevant voor je werkgever en de arbeidsmarkt?

Meer lezen

Individuele coaching

Ben je op zoek naar meer inhoud in je werk, ervaar je minder werkplezier of werkstress? Wij coachen je in al je vragen.

Meer lezen

Loopbaanadvies

Je wilt of moet op zoek naar een andere baan. Je wilt je blijven ontwikkelen. Wat wordt je volgende loopbaanstap?

Meer lezen

Tweede Spoor

Jouw medewerker is uitgevallen en terugkeer in eigen werk is onzeker of niet meer mogelijk. Je gunt jouw medewerker een zinvol perspectief.

Meer lezen

Sollicitatievaardig

Je wilt ander werk en weet waar je naar op zoek bent. Word sollicitatievaardig en leer zinvol te solliciteren. Je gaat als sollicitant ervaren dat je ertoe doet.

Meer lezen

Individuele Zin Scan

Voel je je onvoldaan of beperkt in je werk? Plan een eenmalig coachgesprek met exclusieve Zin Scan!

Meer lezen

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren