Organisatieadvies

Groeit je onderneming, is er een reorganisatie of zijn er andere uitdagingen? Wil je voorkomen dat je overhaast verandert, de oorspronkelijke bedoeling in het nauw komt of je aan je personeel voorbijgaat? Of heb je het gevoel dat je het overzicht hierover al kwijt bent geraakt? Komt bijvoorbeeld de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in het geding en wil je hiermee aan de slag? Wij helpen bij je organisatieontwikkeling en -professionalisering en stellen daarbij de mensen, kernwaarden en missie centraal. Zo is de bedoeling voor iedereen weer helder en merken je medewerkers dat zij ertoe doen.

Neem contact op

Wat gaan we doen?

Kort gezegd doen we we dat wat nodig en zinvol is: maatwerk dus. We nemen een rijk gevulde gereedschapskist mee aan kennis en expertise. We ondersteunen indien gewenst het hele proces: van de selectie en ontwikkeling van medewerkers tot coaching van de directeur. Denk aan ondersteuning bij visie- en identiteitsvorming, workshops, dialoogsessies, assessments en de Zin Scan. Indien nodig putten we uit ons brede netwerk van specialisten en adviseurs.

Wat is het resultaat?

Welke middelen we ook inzetten, we streven altijd naar dezelfde uitkomst:

  • De missie en kernwaarden worden door iedereen begrepen en gevoeld
  • Mensen weten wat ze kunnen, wat hun doelen en verantwoordelijkheden zijn
  • De ontwikkelpunten zijn gebaseerd op de behoefte van de mensen waar het om gaat
  • Mensen ervaren hun werk weer als zinvol en voelen dat ze van betekenis zijn

Organisatieadvies nodig?

“Neem contact op met Alexandra, dan bespreken we de mogelijkheden!”

AlexandraBuro Waai
Neem contact op

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren