Inge Kirsten

Loopbaanadviseur, coach en trainer. Inge werkt al ruim 35 jaar in het onderwijs. Daarbij coacht en traint ze collega’s in het voeren van loopbaangesprekken met leerlingen en studenten. Ook begeleidt ze organisaties bij het centraal stellen van het loopbaanproces van de leerling en helpt ze hen het belang in te zien van een leven lang ontwikkelen.

Daarnaast heeft Inge haar eigen loopbaanadviesbureau, waar ze haar klanten motiveert en uitdaagt om na te denken over werk dat voldoening en zingeving geeft. Omdat ze al zo lang in het onderwijs werkt, vindt ze het mooi om van betekenis te kunnen zijn voor teams en collega’s, die vorm willen geven aan zingeving. Met passie, aandacht en betrokkenheid gaat ze aan de slag om een ander weer in zijn kracht zetten. Buiten haar carrière geniet ze van van haar gezin en op z’n tijd een heerlijke wandeling langs het strand.

Terug naar alle waai'ers

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren