Training 'Zin in je loopbaan'

Na afloop van deze training heb je een helder plan om je loopbaan vorm te geven en (weer) zin in je werk je te hebben en te houden. Je weet wat voor werk je wilt en hoe je het aan gaat pakken om dat voor elkaar te krijgen. Dat kan zowel in jouw huidige organisatie zijn als daarbuiten.

  • Net afgestudeerd en nog geen duidelijk beeld van je toekomst?
  • In drie middagen ontdekken wat voor functie en werkgever bij je past
  • Een helder en concreet plan voor je loopbaan
Neem contact met ons op

Voor wie is het?

Deze training is bedoeld voor Young Professionals. Je bent een (paar) jaar geleden afgestudeerd aan het HBO of WO en hebt tot nu toe je draai nog niet gevonden. Je vraagt je af wat voor jou een zinvolle manier van werken is en welke baan daarbij past of wat er moet veranderen in je huidige baan.

Hoe en waar

De training beslaat drie middagen en vindt plaats in Groningen met maximaal 6 deelnemers. De opdrachten die we doen geven zicht op de werkinhoud en werkomgeving die bij je past. Je onderzoekt hoe realistisch je ideeën zijn en maakt een concreet stappenplan om te bereiken wat je wilt.

Wil je dit?

Kosten zijn € 450,- voor de gehele training (exclusief btw).

Neem contact op

“Meer te weten komen over de training 'Zin in je loopbaan'?”

AlexandraBuro Waai
Bel 06 15 11 7223‬alexandra@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Inspiratiemail

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren