Pensioen in zicht

Werk vinden we tegenwoordig zó belangrijk dat het lijkt alsof een leven zonder werk niet zinvol is. Dat is natuurlijk niet zo. Wij helpen je om zin te vinden als je geen werk meer hebt of wilt. Bijvoorbeeld als je met pensioen gaat, of zoveel verdiend hebt dat je niet meer hoeft te werken, of als je na een ingrijpende gebeurtenis niet meer wilt of kunt werken. Want je wilt wel van betekenis zijn.

  • Ontdek wat jij een zinvol pensioen vindt
  • Plezier, voldoening en betekenis geven aan de rest van je leven
  • In slechts zes stappen!
Neem contact met ons op

Hoe doen we dat?

In zes stappen werken we toe naar een invulling van je leven die jou plezier, voldoening en betekenis geeft. We starten met jouw levensverhaal, luisteren naar je dromen, helpen je waarden duidelijk te krijgen, houden rekening met grenzen, zoeken mee naar mogelijkheden en helpen je jouw hernieuwde zin te bestendigen.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jij akkoord gaat, starten we. We spreken elkaar een aantal keer, sturen je vragen om over na te denken en maken samen een plan dat werkt voor jou.

Wil je dit?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal keren dat we af gaan spreken. Om je een indicatie te geven: een traject van zes keer kost € 1.500,- (exclusief btw).

Neem contact op

“Meer te weten komen over pensioen en zingeving?”

AlexandraBuro Waai
Bel 06 15 11 7223‬alexandra@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Inspiratiemail

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren