Waai voor jou

Wil je graag zinvol werken? Ben je op zoek naar meer dan alleen een succesvolle carrière? Wij bieden je de ruimte om er individueel of in een groep achter te komen hoe je plezier, voldoening en betekenis kunt ervaren in je werk!

Zinvol loopbaanadvies

Je wilt of moet op zoek naar ander werk en je weet één ding zeker: de volgende baan moet jou zin geven! Onze ervaring ligt precies daar: werk en zingeving. Door twee interviews ontdekken we de rode draad in je werk tot nu toe, we bedenken passende functies en brengen jouw zinprofiel in kaart. Jij gaat je daarna oriënteren op realistische mogelijkheden en we maakt een concreet plan waar jij jouw nieuwe baan mee kunt vinden.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jouw werkgever akkoord is, starten we. We zien elkaar zes keer om de twee weken.

Wil je dit?

Kosten: vanaf € 1.750,- (exclusief btw).

Meld je hier aan

De arbeidsmarkt op

Met dit programma ga je actief op zoek naar een nieuwe baan met zin. We onderzoeken samen welke weg naar een nieuwe baan voor jou het beste past en gaan aan de slag. Jij weet wat voor baan je zoekt en wij weten hoe je die baan krijgt. We helpen je met een goed CV en dito brief de arbeidsmarkt op te gaan. Je gaat netwerken met betekenisvolle organisaties en wij leren je hoe je leuke gesprekken voert.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jouw werkgever akkoord is, starten we. We zien elkaar zes keer om de twee weken.

Wil je dit?

Kosten: vanaf € 1.750,- (exclusief btw).

Meld je hier aan

Van werk naar werk

Jij zoekt een nieuwe baan en wilt weten welk werk het best bij je past. Je wilt werk doen dat ertoe doet. Wij helpen je tot je die nieuwe baan hebt en doen alles wat daarvoor  nodig is. Tot en met garantie aan toe. Je brengt jouw kwaliteiten in kaart en denkt na over wat écht zingevend is. Je ontdekt welke functies bij jou passen. We brengen je in contact met betekenisvolle organisaties en leren je alles over solliciteren. We doen het samen en gaan door tot jij die baan hebt en een jaar met plezier aan het werk bent.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jouw werkgever akkoord is, starten we. We spreken elkaar tot jij die baan hebt (en daarna).

Wil je dit?

Kosten: vanaf € 7.000,- (exclusief btw).

Meld je hier aan

Voor jezelf beginnen

Je wilt een sociale onderneming beginnen, je hebt een product of dienst waarmee je de wereld een beetje beter maakt. We helpen je met het benoemen van jouw product of dienst, het maken van een website en het vinden van klanten. We bepalen jouw product of dienst en begeleiden je bij de stappen die je moet zetten om een onderneming te starten.

We helpen je met de teksten voor je website en met het krijgen van klanten. We kunnen gebruik maken van de expertise van gespecialiseerde professionals, bijvoorbeeld een accountant voor de meer financieel-technische zaken rondom het voor jezelf beginnen.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jij akkoord gaat, gaan we aan de slag.

Wil je dit?

Vanaf € 1.500,- (exclusief btw).

Meld je hier aan

Coaching Werk en zingeving

Je wilt graag zinvol werken bij je eigen organisatie en zoekt daar begeleiding bij. De reden kan divers zijn. Je wilt bijvoorbeeld meer inhoud geven aan je werk of je ervaart een verminderd werkplezier. We helpen je om plezier, voldoening en betekenis te (her)vinden binnen jouw eigen organisatie.

We gaan aan de slag met de twaalf thema’s voor zingeving en ontdekken waar het jou vooral om gaat. Je stelt leerdoelen op die je bespreekt met je leidinggevende. Dit geeft je houvast en wij helpen je deze leerdoelen te realiseren. Je gaat met nieuwe energie én nieuwe ideeën aan de slag. Een eindgesprek met je leidinggevende behoort tot de mogelijkheden.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jouw werkgever akkoord is, starten we. We zien elkaar zes keer in een half jaar.

Wil je dit?

Kosten: vanaf € 1.750,- (exclusief btw).

Meld je hier aan

Zin zonder werk

Werk vinden we tegenwoordig zó belangrijk dat het lijkt alsof een leven zonder werk niet zinvol is. Dat is natuurlijk niet zo. Wij helpen je om zin te vinden als je geen werk meer hebt of wilt. Bijvoorbeeld als je met pensioen gaat, of zoveel verdiend hebt dat je niet meer hoeft te werken, of als je na een ingrijpende gebeurtenis niet meer wilt of kunt werken. Want je wilt wel van betekenis zijn.

In zes stappen werken we toe naar een invulling van je leven die jou plezier, voldoening en betekenis geeft. We starten met jouw levensverhaal, luisteren naar je dromen, helpen je waarden duidelijk te krijgen, houden rekening met grenzen, zoeken mee naar mogelijkheden en helpen je jouw hernieuwde zin te bestendigen.

Hoe en waar

We maken een offerte en als jij akkoord gaat, starten we. We spreken elkaar een aantal keer, sturen je vragen om over na te denken en maken samen een plan dat werkt voor jou.

Wil je dit?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal keren dat we af gaan spreken. Om je een indicatie te geven: een traject van zes keer kost € 1.500,- (exclusief btw).

Meld je hier aan

Training 'Zin in je loopbaan'

Na afloop van deze training heb je een helder plan om je loopbaan vorm te geven en (weer) zin in je werk je te hebben en te houden. Je weet wat voor werk je wilt en hoe je het aan gaat pakken om dat voor elkaar te krijgen. Dat kan zowel in jouw huidige organisatie zijn als daarbuiten.

Deze training is bedoeld voor Young Professionals. Je bent een (paar) jaar geleden afgestudeerd aan het HBO of WO en hebt tot nu toe je draai nog niet gevonden. Je vraagt je af wat voor jou een zinvolle manier van werken is en welke baan daarbij past of wat er moet veranderen in je huidige baan.

Hoe en waar

De training beslaat drie middagen en vindt plaats in Groningen met maximaal 6 deelnemers. De opdrachten die we doen geven zicht op de werkinhoud en werkomgeving die bij je past. Je onderzoekt hoe realistisch je ideeën zijn en maakt een concreet stappenplan om te bereiken wat je wilt.

Wil je dit?

Kosten zijn € 450,- voor de gehele training (exclusief btw).

Meld je hier aan

Inspiratiemail

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren