TRAINING

Zin in je loopbaan

Ben je een starter op de arbeidsmarkt en vraag je je af wat voor jou een zinvolle manier van werken is? Wil je weten welke baan daarbij past of wat er moet veranderen in je huidige baan? Dan is deze training echt iets voor jou!

De training bestaat uit drie donderdagmiddagen:
29 augustus, 12 september en 3 oktober van 13.30-17.00 uur.

Naar info en aanmelden

Voor wie?

Deze training in zingeving is speciaal voor diegenen die net of een paar jaar geleden aan het werk zijn gegaan en hun draai niet kunnen vinden. Zit jij in deze situatie en ben je benieuwd hoe jij zinvol kunt werken? Dan pakken we het samen aan.

Na afloop van deze training heb je een helder plan om: je loopbaan vorm te geven, zin in je werk te hebben én te houden. Je weet wat voor werk je wilt en hoe je het aan gaat pakken om dat voor elkaar te krijgen. Dat kan zowel in jouw huidige organisatie zijn als daarbuiten.

Hoe en waar?

De training beslaat drie middagen en vindt plaats in Groningen met maximaal 12 deelnemers. De opdrachten die we doen geven zicht op de werkinhoud en werkomgeving die bij je past. Je onderzoekt hoe realistisch je ideeën zijn en maakt een concreet stappenplan om te bereiken wat je wilt.

Kosten: € 450,-

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en aanmeldingen: