Organisatieontwikkeling

We maken van werk zinvol werken. We helpen je organisatie zelf tot ontwikkelingen te komen die bijdragen aan een fijner werkklimaat. Met als resultaat tevreden, vitale, gezonde en veerkrachtige medewerkers. In een organisatie om trots op te zijn. Een organisatie waar je bij wilt horen.

  • Je medewerkers krijgen meteen inzicht in relevante thema’s van het werk
  • Je ontvangt handvatten om meer werkplezier te ontwikkelen op de afdelingen
  • Je krijgt een andere blik op werk en het werkplezier binnen het bedrijf
Neem contact met ons op

Hoe doen we dat?

We maken zinvol werken concreet. We delen onze expertise, achterhalen jullie behoefte en maken een zinvol werken scan. Met onze twaalf zinvol-werken-thema’s maken we zichtbaar wat onder de radar leeft. En we helpen jullie bij het ontwikkelen van grote en kleine stappen die passen bij jullie organisatie en die blijvend effect hebben.

Zo werkt het

We geloven niet dat het zin heeft om snel aan zingeving te werken. Dat wil niet zeggen dat we duurder zijn. We starten altijd met een uitgebreide kennismaking (kosteloos). Daarna bepalen we samen hoe onze samenwerking eruit gaat zien. De prijs is afhankelijk van wat we gaan doen.

Neem contact op

“Meer te weten komen over organisatieontwikkeling?”

AlexandraBuro Waai
Bel 06 15 11 7223‬alexandra@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Inspiratiemail

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren