Lezing en uitwisseling

We maken werk van zinvol werken. Daarom vertellen we graag over werk en zingeving, en gaan hierover in gesprek. Voor iedereen die het leuk en belangrijk vindt om eens stil te staan bij werk & zingeving.

  • Direct praktische tips 
  • Voor ieder bedrijf toepasbaar
  • Digitaal of op locatie 
Neem contact met ons op

Hoe doen we dat?

We starten met een inleidende lezing die gebaseerd is op het boek ‘Werk en Zingeving’ van ongeveer anderhalf uur. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe het zit met zingeving in jouw werk en leven. Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: Wat geeft jouw werk betekenis? Welke waarden zijn leidend voor jou? Wat geeft jou plezier, voldoening en betekenis?

De vorm is een interactieve lezing en de middag duurt ongeveer drie uur.

Zo werkt het

De lezing kan overal in Nederland plaatsvinden. De kosten voor deze middag zijn € 1.000,- (exclusief btw).

Neem contact op

“Meer te weten komen over onze lezing en uitwisseling?”

AlexandraBuro Waai
Bel 06 15 11 7223‬alexandra@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Veelgestelde vragen over onze lezing en uitwisseling

Wat levert mij de Zin Scan op?

De Zin Scan geeft jou inzichten in en een andere kijk op jouw werk. Je ontvangt handvatten om hierover in gesprek te gaan met je collega’s, leidinggevende, etc.

Moet ik betalen voor deze scan?

Deze verkorte scan is kosteloos. Onze uitgebreide scan bieden we aan bij onze loopbaan- of coachingtrajecten. Ook zonder traject kun je als individu de uitgebreide scan bestellen. Daarnaast bieden wij de scan aan voor je team of organisatie. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt de scan ongeveer?

Het invullen van de scan kost ongeveer 5 minuten

Wanneer ontvang ik de uitslag van de scan?

Meteen na het invullen zie je de uitslag op je beeldscherm. Je kunt deze uitprinten voor jezelf om te bewaren of om mee te nemen, bijvoorbeeld naar je werk.

Hoe kan ik met mijn team of organisatie de scan samen invullen?

Je kunt met je team of organisatie de Zin Scan invullen en de verschillende uitslagen in één overzicht ontvangen. Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Je kunt zelf kiezen bij het invullen van je gegevens of je onze nieuwsbrief wenst te ontvangen (we versturen hem vier keer per jaar). Uiteraard kun je je op elk moment afmelden als je deze niet meer wenst te ontvangen. De uitslag van je gegevens slaan we een jaar lang op. Daarna anonimiseren we deze en gebruiken we alleen jouw antwoorden voor onderzoeksdoeleinden.

Inspiratiemail

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren