Waai voor organisaties

Heeft jouw organisatie te kampen met een hoog verzuim, zijn burn-outs meer regel dan uitzondering of wil je werken aan je medewerkerstevredenheid? Aandacht voor zingeving is vaak de sleutel om het tij te keren. Wij dragen graag bij aan meer zin in werk!

Waai voor organisaties

Organisatie-
ontwikkeling

Wij willen bijdragen aan een samenleving waar werk (weer) zin geeft. Steeds meer mensen ervaren een hoge werkdruk, zijn ontevreden en krijgen daardoor zelfs een burn-out of een bore-out. Veel van deze verschijnselen komen voort uit de onderliggende behoefte aan zingeving. Hoe meer medewerkers hun werk als zinvol ervaren, hoe gezonder ze zich voelen, hoe meer en langer ze zich inzetten voor de organisatie, ze zijn zelfs bereid minder in salaris vooruit te gaan, als werkgevers investeren in zinvol werken.

Wij kijken graag naar het grotere geheel: naar organisaties en de maatschappij. Daar ligt volgens ons de sleutel, zodat we wezenlijk anders met elkaar omgaan en op een gezondere manier werken.

Dus

Dragen wij graag bij aan uw organisatie of team met behulp van onze kennis, expertise, houding en plezier.

Zo werkt het

Wij nemen de tijd voor onze trajecten. Dat wil niet zeggen dat ze duurder zijn, we geloven alleen niet dat het zin heeft om snel aan zingeving te werken. We starten altijd met een uitgebreide kennismaking (kosteloos). Daarna bepalen we samen een prijs voor wat we gaan doen. Ons dagdeeltarief is €600,- (exclusief btw).

Neem contact op

Waai teamworkshops

We organiseren workshops voor teams. In die workshops gaan we aan de slag met een andere visie op werk dan succesvol-zijn-en-het-beste-uit-jezelf-halen. Je onderzoekt wat voor jou van waarde is en hoe het gesteld is met de zin in jouw team.

Wij kijken graag naar het grotere geheel: naar organisaties en de maatschappij. Daar ligt volgens ons de sleutel, zodat we wezenlijk anders met elkaar omgaan en op een gezondere manier werken.

Zo werkt het

De workshops van een middag kunnen op elk moment worden gestart en kosten 750 euro (exclusief btw). Maximaal 12 deelnemers per workshop.

Neem contact op

Lezing en uitwisseling

Voor iedereen die het leuk en belangrijk vindt om eens stil te staan bij werk & zingeving.

Inhoud

We starten met een inleidende lezing die gebaseerd is op het boek ‘Werk en Zingeving’ van ongeveer anderhalf uur. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe het zit met zingeving in jouw werk en leven. Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: Wat geeft jouw werk betekenis? Welke waarden zijn leidend voor jou? Wat geeft jou plezier, voldoening en betekenis?

Hoe en waar

De vorm is een interactieve lezing en de middag duurt ongeveer drie uur. De lezing kan overal in Nederland plaatsvinden.

Kosten

De kosten voor deze middag zijn €750,- (exclusief btw). Op de website die we speciaal voor het boek maakten kun je meer informatie over het thema vinden.

Aanmelden voor de lezing

Waai samen

Je bent van harte welkom bij de Waai-beweging. Deel je verhalen, volg ons en schrijf je in voor een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. We houden zelf ook niet van spam, deze verschijnt 10x per jaar.

Nu abonneren