MKB Subsidie voor o.a. loopbaanadvies vanuit SLIM regeling

In maart 2022 kan er weer subsidie aangevraagd worden vanuit de SLIM regeling. Hiermee kan je o.a. medewerkers loopbaan- en ontwikkeladviezen bieden. We hebben ervaren met de subsidie NL leer door dat er veel vraag naar loopbaan en ontwikkeladvies is in Nederland. Wil jij werken aan een veerkrachtige organisatie met medewerkers die bewust aan de slag gaan met hun loopbaan, wij doen en denken graag met je mee.

Meer informatie en contact

Meer informatie over de regeling vind je hier. Wil je meer informatie over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.

Mail ons voor advies

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wilt de subsidie vanuit de SLIM regeling aanvragen en bent zoekende naar een samenwerkingspartner/leverancier hierin. Je bent van harte welkom Buro Waai. Steeds meer mensen willen zinvol werk doen en een betekenisvol gevoel hebben, als ze aan het werk zijn. Dit kan op meerdere manieren en wij helpen je daar graag bij. De SLIM regeling is een prachtige subsidie om jouw medewerkers te faciliteren in ontwikkel- en/of loopbaanadviezen. Met als resultaat een veerkrachtiger organisatie met medewerkers die bewust aan de slag gaan met hun loopbaan.

  • Je laat ons weten dat je interesse hebt in de SLIM regeling.
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • We kijken samen of de regeling zinvol is en hoe je hieraan kunt vormgeven.
  • We maken een concreet plan gebaseerd op de behoefte die er is.
  • Je dient de subsidie in, wij kunnen hierin ook ondersteunen.
  • Onze adviseurs gaan aan de slag om vorm te geven aan de loopbaan en/of ontwikkeladviezen binnen jouw organisatie.

Ook als je meer informatie wilt over het vormgeven van een bedrijfsschool vanuit de SLIM regeling kunnen we van betekenis zijn.
Tip, wacht niet te lang. De ervaring leert dat de subsidie gewild is en op volgorde van binnenkomst wordt toegekend.

Maak gebruik van het advies