Individuele sollicitatietraining

Je wilt ander werk en weet ook waar je naar op zoek bent. Als het aankomt op solliciteren, wil je natuurlijk goed voorbereid voor de dag komen. Met onze vaardigheidstraining Zinvol Solliciteren, leer je in het proces te doen en zeggen wat ertoe doet en te ervaren dat jij ertoe doet als sollicitant. In korte tijd leer je wat ervoor nodig is om jouw volgende loopbaanstap te zetten. Weg met de zenuwen, op naar een nieuwe baan!

Direct aanvragen

Wat gaan we doen?

We helpen je met een goed CV, dito brief of andere modernere manieren om te solliciteren voor je droombaan. Je ontdekt hoe je kunt netwerken en wij leren je hoe je betekenisvolle gesprekken voert.

Aan de slag!

We maken kennis met elkaar en we maken op basis daarvan een offerte. Als jouw werkgever akkoord is, starten we. We zien elkaar ongeveer 6 keer om de twee weken.

Investering

Het individuele sollicitatietraject kost €1750,- (exclusief btw), of iets meer, afhankelijk van je individuele behoeften.

Individuele sollicitatietraining nodig?

“Neem contact op met Alexandra, dan kijken we hoe we jou verder kunnen helpen!”

AlexandraBuro Waai
Neem contact op

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren