Tweede Spoor

Een medewerker valt uit. Na een periode van herstel, blijkt dat terugkeer in het eigen werk onzeker of niet meer mogelijk is. Je gunt diegene een zinvol perspectief, passend bij zijn of haar mogelijkheden, persoonlijkheid en werkwaarden, zodat er nieuw perspectief ontstaat.

Is dit herkenbaar voor jezelf of voor een je collega’s of werknemers? Neem dan contact op, we denken graag met je mee.

Neem contact op

Wat gaan we doen?

Het is een lange weg, die veel energie vergt. Maar door het samen te doen, aandacht te hebben voor het persoonlijke verhaal en ontwikkeltempo, zal het een waardevol traject zijn. Wet- en regelgeving zijn voor ons geen belemmering, we zien het Tweede Spoor als een kans om te ontwikkelen binnen de kaders die er zijn. Onze aanpak bestaat uit:

  • Het centraal stellen van de persoon waar het om gaat
  • Deskundige begeleiding bij wat echt werkt
  • Het ontwikkelen van een nieuw perspectief, klein of groot
  • Het bevorderen van duurzaam werkgeverschap

Werkwijze Tweede Spoor

We helpen mensen het Tweede Spoor een plek te geven, de urgentie ervan in te zien en gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden die er zijn. We sluiten aan op het individuele niveau van zelfredzaamheid op de arbeidsmarkt en werken in een aantal ontwikkelperiodes toe naar een zinvol perspectief. De kandidaat onderzoekt waar en hoe hij of zij opnieuw van betekenis kan en wil zijn. We bespreken wat daarvoor nodig is en de medewerker gaat hier vervolgens actief mee aan de slag, ondersteund door ons en de werkgever. We helpen met het vergroten van sollicitatievaardigheden en bieden waar nodig sollicitatiebegeleiding.

Aan de slag!

We maken een offerte en als deze akkoord is, starten we met een intakegesprek en een startrapportage. We zien jouw medewerker gedurende 6 maanden om de twee weken, online, op de werklocatie of op kantoor. Na afronding van elk blok ontvang je een rapportage van ons.

Investering

Het Tweede Spoor bieden we aan vanaf € 3950,- (exclusief btw). Verlenging is mogelijk per maand tot aan het einde van wachttijd WIA, prijs in overeenstemming. Ook voor een derde spoor kun je contact met ons opnemen.

Advies bij het Tweede Spoor nodig?

“Neem contact op met Mariska, dan bespreken we de mogelijkheden!”

MariskaBuro Waai
Bel 06 42 32 7730mariska@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren