Ontwikkeladvies

De arbeidsmarkt verandert snel, banen verdwijnen en nieuwe banen ontstaan. Hoe blijf je aangesloten op je werkgever en op de arbeidsmarkt? Hoe kan je samen met je werkgever vorm geven aan ontwikkeling? Wil jij een gedegen plan voor jouw toekomst en hebben jij en je leidinggevende daar hulp bij nodig? Wil je ook gelijk nadenken over hoe je met je werk van (meer) betekenis kunt zijn? Wij helpen jou met een toekomstgericht ontwikkeladvies.

Neem contact op

Wat gaan we doen?

Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam en bevlogen werken. Zinvol werken noemen we dat. We vinden het belangrijk dat mensen zich van betekenis kunnen voelen in en door hun werk, dit is daarom ook een onderwerp van gesprek. We maken regelmatig gebruik van onze Zin Scan in ontwikkeladviestrajecten. Samen met een van onze ervaren loopbaanadviseurs maak je een concreet plan voor de (nabije) toekomst.

Aan de slag!

We maken kennis en doen een voorstel. Als je werkgever akkoord is starten we. Met dit traject, waar drie of vier (online) gesprekken onderdeel van zijn:

  • Krijg je helder hoe jij je verder kunt ontwikkelen in je huidige werk, of
  • Weet je welk ander werk (op termijn) voor jou geschikt is
  • Heb je de stappen helder die je nu kunt gaan zetten

Investering

Het ontwikkeladvies kost € 950,- (exclusief btw).

Ontwikkeladvies nodig?

“Neem contact op met Mariska, dan bespreken we de mogelijkheden!”

MariskaBuro Waai
Neem contact op

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren