Éénmalig coachgesprek met unieke Zin Scan

Voel je je onvoldaan of beperkt in je werk? Worstel je met onbestemde gevoelens over je baan of werkomgeving? Wil je je weer lekker(der) in je vel op je werk voelen? Je bent niet alleen; het helpt om woorden te geven aan gevoel. Onze individuele Zin Scan biedt snel inzicht in de onderdelen die jouw werkplezier beïnvloeden. Ontdek wat je energie geeft, en waar je energie verliest. Met slechts één gesprek van 1,5 uur boek je aanzienlijke vooruitgang.

Direct aanmeldenVraag voorbeeld rapportage op

Na het gesprek:

 • Heb je helderheid over hoe jij voldoening en plezier op je werk ervaart.
 • Kun je je gevoelens beter verwoorden.
 • Heb je ontdekt waar je zelf invloed op hebt en waarbij je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld van collega’s of je leidinggevende.
 • Heb je praktische stappen om je werkvreugde te verhogen..
 • Begrijp je beter waarom bepaalde werkthema’s essentieel zijn.

Tarief eenmalig coachgesprek

Je werkgever betaalt €195,- exclusief btw. Liever persoonlijk investeren in je werkplezier met een eenmalig coachgesprek? Dan krijg je van ons de btw kado. Je betaalt €195,- inclusief btw (in plaats van €235,95). Bij de prijs zijn inbegrepen:

 • Uitnodiging voor de Zin Scan.
 • Directe, eenvoudige weergave van je resultaten.
 • Een exclusief e-book ‘Zinvol Werken’ met diepgaande uitleg en achtergronden.
 • Een eenmalig 1 op 1 coachgesprek van 1,5 uur voor significante vooruitgang.
 • Een uitgebreide rapportage van de uitslag om na te lezen of te delen.

APK

Na zes maanden is het een mooi moment om de Zin Scan opnieuw in te vullen. Hoeveel zin en werkplezier ervaar je op dat moment? Je krijgt hiervoor van ons een uitnodiging. Zo krijg je zicht op wat hopelijk nog steeds goed gaat, wat beter is geworden en wat wellicht meer aandacht verdient de komende tijd. Vergelijk het met een soort APK die waardevolle input biedt voor zinvol onderhoud. Als je naast de uitslag die je direct en gratis ontvangt, een  gedetailleerd rapport wilt ontvangen inclusief vergelijking met eerdere scans, laat het ons weten. Ook als je opnieuw een coachgesprek wenst. De tarieven staan in de uitnodiging voor de APK vermeld.

Aanmelden

  "

  “De Zin Scan biedt inzicht in werkplezier en geluk, zowel op individueel niveau als binnen een team. Mijn persoonlijke ervaring hiermee is zeer positief, ik heb de scan tweemaal ingevuld. Bij de eerste keer ontving ik een prachtig overzicht gebaseerd op 12 verschillende werkthema’s. De rapportage, en het gesprek erover, gaf heldere feedback en verschafte inzicht in zowel de sterke punten die ik in mijn werkomgeving ervaar als de aspecten die nog aandacht verdienen. Met de tweede scan werd ook de groei in mijn ervaren zin inzichtelijk, voortbouwend op de eerder verkregen inzichten. Al met al kan ik Zin Scan zeker aanraden!”

  Inge de Vries – VCOG Kinderopvang

  Relevante diensten en producten

  Nieuwsbrief

  Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

  Nu abonneren