Training Zin Scan (1-op-1)

Je begeleidt mensen als leidinggevende, professional in mens & organisatie of als (team)coach. Je ziet vaak dat mensen kampen met weinig werkplezier, hoge werkdruk en de veranderingen in hun werk. Ze worden er moe van hoe het gaat en voelen zich niet gezien.

Wat kun je doen en waar begin je? Voer op een ander niveau de dialoog, door het bespreken van de uitslag van de Zin Scan. Je krijgt woorden van waar mensen op ‘leeglopen’ en waar ze behoefte aan hebben. Zo kun je mensen helpen hun werk weer als zinvol te ervaren.

Leer in deze een-op-een training hoe de Zin Scan in elkaar zit, wat de uitslag betekent en  hoe je hem kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk, bij workshops en bij teamontwikkeling.

Direct aanmeldenVraag voorbeeld rapportage op

In deze training leer je:

 • De wetenschappelijke achtergrond van de Zin Scan
 • Hoe je verschillende Zin Scan-uitslagen kunt interpreteren
 • Wat het betekent als medewerkers een thema ervaren of juist missen
 • Hoe je gesprekken over zingeving in het werk voert zonder dat het zweverig wordt
 • Waar de raakvlakken zijn met werkgeluk, bevlogenheid en zinvol werk

Voer goede gesprekken met mensen, waarin ruimte is voor andere zaken dan de waan van de dag.

Investering

Deze een-op-een training duurt 3 uur en kost € 750,- (excl. btw). Informeer bij ons naar het in company tarief. Bij de prijs zijn inbegrepen:

 • Twee bundels over de twaalf thema’s
 • Twee setjes themakaarten om fysiek mee te kunnen werken
 • Twee codes voor de individuele Zin Scan voor jezelf en een (oefen)klant

Zin Scan Pro

Nadat je onze training hebt gevolgd, krijg je toegang tot de Zin Scan:

 • voor € 29,95 per individu
 • voor € 500,- per team tot 15 personen

Gebruik je de Zin Scan voor veel mensen, grote teams en organisaties? Dan is er een maatwerktarief mogelijk.

Aanmelden

  Ervaringen met de training Zin Scan

  In een workshop met ons hele team van loopbaanadviseurs hebben we geleerd hoe we de Zin Scan kunnen toepassen in onze trajecten. Een inspirerende en interactieve ochtend, waarin Mariska en Alexandra ons lieten ervaren hoe de scan toe te gaan passen in mijn trajecten en ook met onze eigen uitslagen als team aan de slag te gaan. Dat beloven een hoop waardevolle gesprekken te gaan worden. Veel dank voor jullie workshop! Ik vond het een fijne, leerzame en ontspannen ochtend.

  Kim Kroontje

  Met ons team van loopbaanadviseurs (onder het genot van chocolade) een mooie workshop mogen volgen vanuit Buro Waai (door (Mariska Wegink en Alexandra Sfintesco) over de individuele Zin Scan. De individuele Zin Scan geeft inzicht in thema's die iemand (ver)bindt met zijn werk en waar iemand 'leegloopt'. Een mooie manier om als loopbaanadviseur vanuit de loopbaantrajecten mensen zo te kunnen ondersteunen, dat ze hun werk weer als zinvol gaan ervaren! Zo zinvol!!!

  Baukje de Hoop-Koehoorn

  Vanmorgen heb ik samen met mijn collega's van het kenniscentrum Vitaliteit van Espria een leerzame en waardevolle workshop van Buro Waai gehad! Het thema was #zinvolwerken. Deze nieuwe kennis en inzichten zetten we graag in voor onze kandidaten. Dank je wel Mariska en Alexandra.

  Jeanette Turksma

  Relevante diensten en producten

  Nieuwsbrief

  Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

  Nu abonneren