Netwerk Waai

Ons netwerk is een plek waar iedereen die onze missie en visie deelt, elkaar kan ontmoeten. Hier werken we aan professionalisering en intervisie. We houden contact via een gezamenlijke LinkedIn-groep en organiseren regelmatig bijeenkomsten.

Het Netwerk Waai biedt jou:

  • 6x per jaar professionalisering en intervisie
  • 25x gebruik individuele Zin Scan
  • Ontmoet sparringpartners en gelijkgezinden
Vraag lidmaatschap aan

Wat doen we?

We ontmoeten elkaar 6 keer per jaar, meestal online. Je maakt deel uit van onze besloten LinkedIn-groep. We besteden 4 keer per jaar aandacht aan professionalisering en organiseren 2 keer per jaar intervisie. Je reflecteert dan samen met anderen op de twaalf Waai-thema’s, gerelateerd aan je eigen werkpraktijk. We maken hierbij gebruik van de Zin Scan voor teams, om actuele thema’s binnen de groep zichtbaar te maken. Leden van Netwerk Waai kunnen bovendien 25x per jaar gebruik maken van onze individuele Zin Scan.

Investering

Lidmaatschap en alle andere extra’s die je als lid ontvangt, kosten € 650,- (excl. btw) per jaar.

Lid worden

Als je interesse hebt, maken we eerst (nader) kennis. Het doel is om elkaar beter te leren kennen en informatie uit te wisselen. Ben je zzp’er? Dan verkennen we bovendien of er op termijn de wens en mogelijkheden zijn voor eventuele samenwerking.

Sluit je aan bij Netwerk Waai

“Neem contact met ons op en word lid van het zinvolste netwerk van Nederland.”

MariskaBuro Waai
Bel 06 42 32 7730mariska@burowaai.nl

Relevante diensten en producten

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren