Waai Academie

Wil je als (team)coach, loopbaanadviseur, re-integratieadviseur of professional in mens & organisatie, leidinggevende, manager of bestuurder meer doen om mensen betekenisvol werk te geven? Welkom op de Waai Academie! Met diverse opleidingen, trainingen en lezingen ontwikkel je de kennis en vaardigheden om zelf aan de slag te gaan bij je organisatie of klant. Leer hoe je de juiste organisatiecultuur creëert, zodat individuen en teams op een duurzame en bevlogen manier kunnen (blijven) werken. Wil je daarbij ook het verschil maken voor een duurzame en rechtvaardige toekomst? Dan biedt de Academie ook uitkomst.

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden voor jou als professional.

Training Zinvol Werken

Tijdens deze driedaagse training leer je met een andere kijk op werk bij te dragen aan duurzame inzetbaarheid. Zorg voor individuen die bevlogen én duurzaam werken en vergroot het werkgeluk binnen teams in je eigen organisatie of bij je klant.

Naar de training

Leergang Zinvol Leiderschap

Zesdaagse leergang voor directeuren, (programma)managers en projectleiders. Leer hoe je vanuit de bedoeling kunt leiden en mede-vormgeven aan een betekenisvolle toekomst.

Naar de leergang

Training Zin Scan voor individuen

Leer hoe je onze individuele Zin Scan kan inzetten om mensen inzicht te geven in hun huidige situatie en ze te begeleiden naar zin in werken, méér dan werkgeluk.

Naar de training

Training Zin Scan voor teams

Leer hoe je onze Zin Scan kan inzetten om teams inzicht te geven in hun huidige situatie en ze te begeleiden naar een mensgerichte werkcultuur waarin mensen bevlogen én duurzaam werken.

Naar de training

Lezing

We delen graag onze visie op zinvol werk en gaan hierover ook in gesprek met jou! Voor iedereen die op een interactieve manier anderen wil laten kennismaken met de praktijk van zinvol werken. Denk aan organisaties, samenwerkingsverbanden of  bijvoorbeeld netwerken.

Naar de lezing

Kennis & inspiratie

Benieuwd waar onze werkwijze en filosofie op gebaseerd zijn? Onze ambassadeur Heidi Jansen promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen op het onderwerp Werk en Zingeving. Ze schreef er een boek en interessante artikelen over. Ook zie ons terug in verschillende media.

Bekijk downloads

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren