Waai Academie

Wil je als professional in mens & organisatie, leidinggevende, manager of bestuurder meer doen om mensen betekenisvol werk te geven? Welkom op de Waai Academie! Met diverse opleidingen, trainingen en lezingen ontwikkel je de kennis en vaardigheden om zelf aan de slag te gaan bij je organisatie of klant. Leer hoe je de juiste organisatiecultuur creƫert, zodat individuen en teams op een duurzame en bevlogen manier kunnen (blijven) werken.

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden voor jou als professional.

Opleiding Zinvol Werken

Tijdens deze driedaagse online opleiding leer je met een andere kijk op werk bij te dragen aan duurzame inzetbaarheid. Zorg voor bevlogen individuen en teams in je eigen organisatie of bij je klant.

Naar de opleiding

Opleiding Zinvol Leiderschap

Voor managers en bestuurders ontwikkelen we momenteel een specifieke opleiding over Zinvol Leiderschap.

Naar de opleiding

Training Zin Scan voor individuen

Leer hoe je onze Zin Scan kan inzetten om individuen inzicht te geven in hun huidige situatie en ze te begeleiden naar de gewenste situatie.

Naar de training

Training Zin Scan voor teams

Leer hoe je onze Zin Scan kan inzetten om teams inzicht te geven in hun huidige situatie en ze te begeleiden naar de gewenste situatie.

Naar de training

Lezing

We delen graag onze visie op zinvol werk en gaan hierover ook in gesprek met jou! Voor iedereen die zich op een interactieve manier wil bezighouden met dit thema.

Naar de lezing

Kennis & inspiratie

Benieuwd waar onze werkwijze en filosofie op gebaseerd zijn? Onze ambassadeur Heidi Jansen promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen op het onderwerp Werk en Zingeving. Ze schreef er een boek en interessante artikelen over. Ook zie ons terug in verschillende media.

Bekijk downloads

Netwerk Waai

Ons netwerk is een plek waar iedereen die onze missie en visie deelt, elkaar kan ontmoeten. Hier werken we aan professionalisering. Ben je alumnus van een van onze opleidingen? Voel je welkom!

Sluit aan

Nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar een mail met inspirerende quotes, verhalen en achtergrondinformatie. Je leest het, we houden zelf ook niet van spam.

Nu abonneren